ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ

NBA: Στον ουρανό του TD Garden η φανέλα του Γκαρνέτ με το Νο5

NBA: Στον ουρανό του TD Garden η φανέλα του Γκαρνέτ με το Νο5
2022 AP PHOTO/STEVEN SENNE

Οι Σέλτικς απέσυραν την φανέλα με το Νο5 του Κέβιν Γκαρνέτ η οποία βρήκε τη θέση της στον ουρανό του TD Garden της Βοστώνης, σε μία βραδιά-γιορτή που δεν συνδυάστηκε με τη νίκη κόντρα στους Μάβερικς.

Από το βράδυ της 13ης Μαρτίου η φανέλα με το Νο5 που φόραγε ο θρυλικός παίκτης των Σέλτικς, Κέβιν Γκαρνέτ βρήκε τη θέση της στον ουρανό του TD Garden της Βοστώνης. Οι Σέλτικς απέσυραν την φανέλα του σε μία βραδιά άκρως συγκινητική που θα είχε ολοκληρωθεί ιδανικά αν η ομάδα της Βοστώνης είχε πάρει και τη νίκη κόντρα στους Μάβερικς.

Ο Γκαρνέτ, συναισθηματικά φορτισμένος είδε το όνομά του να περνά στην ιστορία των Σέλτικς και την φανέλα του να βρίσκει τη θέση της σε ένα γήπεδο στο οποίο ο ίδιος είχε μεγαλουργήσει. Παρέα με τον γιο του, ο Γκαρνέτ τιμήθηκε από τους Σέλτικς, με το κοινό να τον αποθεώνει.

Μάλιστα ο Κέβιν Γκαρνέτ συναντήθηκε ξανά με τον Ρέι Άλεν σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή καθώς υπήρξαν συμπαίκτες από το 2007-2012 έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα παρά την αποχώρησή του από την ομάδα το 2012.

Μάλιστα υπήρξε ακόμα μία ιδιαίτερη στιγμή στη βραδιά καθώς οι Big 3 (Πολ Πιρς, Ρέι Άλεν και Κέβιν Γκαρνέτ) συναντήθηκαν ξανά όλοι μαζί σε μία στιγμή που ξύπνησε πολλές μνήμες και έδειξε πως έχουν θάψει για τα καλά το τσεκούρι του πολέμου.

TAGS ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ