NBA

NBA: Στο πρωτόκολλο κορονοϊού ο ΜακΚόλουμ των Πέλικανς

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με την φανέλα των Πέλικανς
Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με την φανέλα των Πέλικανς Ⓒ 2022 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Πέλικανς, που ανακοίνωσαν ότι ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ μπήκε στο πρωτόκολλο υγείας και ασφαλείας του NBA για τον κορονοϊό.

Οι Πέλικανς θα πρέπει να πορευτούν για το επόμενο διάστημα χωρίς τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ. Ο λόγος είναι ότι ο έμπειρος γκαρντ τοποθετήθηκε στο πρωτόκολλο υγείας και ασφαλείας του NBA για τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να προβλέπεται να απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Τα συγκεκριμένα νέα ήρθαν την χειρότερη δυνατή στιγμή για τους Πέλικανς, αφού μόλις μία ημέρα νωρίτερα ανακοίνωσαν ότι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Μπράντον Ίνγκραμ για τις επόμενες 7-10 ημέρες λόγω τραυματισμού. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια στην προσπάθειά τους για να ανέβουν στην κατάταξη της Δύσης (αυτή τη στιγμή είναι στην 10η θέση) θα στερηθούν των υπηρεσιών των δύο πρώτων σκόρερ τους. Και όλα αυτά χωρίς καν να γίνεται αναφορά στον Ζάιον Γουίλιαμσον, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος.

Ο ΜακΚόλουμ πήγε στην Νέα Ορλεάνη με ανταλλαγή λίγο πριν από το τέλος της trade deadline. Στους 12 αγώνες που έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας έχει 27.1 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 39.8% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ