NBA

NBA, Στεφ Κάρι: "Δεν θέλω να φύγω ποτέ από τους Γουόριορς"

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στεφ Κάρι δήλωσε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του να φοράει άλλη φανέλα από αυτή των Γουόριορς, προσθέτοντας ότι θέλει να παίξει όλη την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Στεφ Κάρι έχει κλείσει 13 χρόνια στους Γουόριορς. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Και, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να σκεφτεί ότι θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην καριέρα του.

Ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ βρέθηκε σε έναν αγώνα μπέιζμπολ και μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε πιστός στην ομάδα που τον ανέδειξε. "Βρίσκομαι εδώ 13 χρόνια. Το να πω ότι έχω παίξει όλη την καριέρα μου εδώ, 10 χρόνια στο Όκλαντ και τα τελευταία τρία χρόνια στο Σαν Φρανσίσκο (σ.σ οι Γουόριορς έφτιαξαν καινούριο γήπεδο πριν από 3 χρόνια), ξέρω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος" δήλωσε αρχικά ο Κάρι, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και να το κάνουμε με σωστό τρόπο. Ειλικρινά, δεν θέλω να φύγω ποτέ. Θέλω αυτό να είναι το μοναδικό μου σπίτι και σκέφτομαι τι θα κάνω εδώ όταν τελειώσω με το μπάσκετ".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Κάρι:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ