NBA

NBA: Σπουδαίος Κέβιν Λαβ, έσωσε την ζωή σε σκυλί που το χτύπησε αυτοκίνητο

Ο Κέβιν Λαβ με την φανέλα των Καβαλίερς
Ο Κέβιν Λαβ με την φανέλα των Καβαλίερς Ⓒ 2022 NATE BILLINGS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Λαβ συγκίνησε τον κόσμο, αφού έσωσε την ζωή ενός σκυλιού που το είχε χτυπήσει αυτοκίνητο, σταματώντας μάλιστα την κυκλοφορία σε κεντρικό δρόμο του Κλίβελαντ με το αυτοκίνητο του προκειμένου να το φροντίσει.

Ο Κέβιν Λαβ είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες. Ένας σπάνιος χαρακτήρας. Όποιος δεν το ήξερε ήδη αυτό, το έμαθε τις τελευταίες ώρες χάρη σε μία ιστορία που κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού έσωσε την ζωή ενός σκυλιού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο φόργουορντ των Καβς πριν από μερικές ημέρες είχε μόλις φύγει από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, όταν είδε ένα σκυλί στον δρόμο να αιμορραγεί, αφού μόλις το είχε χτυπήσει αυτοκίνητο. Με το που το είδε αυτό, μπήκε με το αμάξι του στην μέση του δρόμου και διέκοψε την κυκλοφορία για να μην πατήσει κάποιο αυτοκίνητο το σκυλί και το φρόντισε.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού, Μπομπ Φλορ, έχει στην κατοχή του εδώ και 8 χρόνια και του έχει δώσει το όνομα Χάρλεϊ, δηλώνοντας σχετικά με το περιστατικό: "Είδα ένα αυτοκίνητο να κάνει αναστροφή και να έρχεται αργά. Τότε κατάλαβα πως κάτι έγινε, οπότε είδα την Χάρλεϊ στον δρόμο, ένα μέτρο μακριά από το πεζοδρόμιο. Νόμιζα ότι πέθανε". Για καλή τύχη όλων όμως, εκεί ήταν ο Κέβιν Λαβ.

Σύμφωνα με τον Φλορ, η Χάρλεϊ, έσπασε τέσσερα πλευρά και δύο δόντια, ενώ χτύπησε ακόμα ελαφρά στην μύτη και το μάτι. Αναμένεται ωστόσο να αναρρώσει πλήρως, κάτι που το οφείλει στον ηρωισμό του φόργουορντ των Καβς, ο οποίος την έσωσε.

Η Χάρλεϊ βρίσκεται πλέον ξανά με τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος συγκίνησε όταν δήλωσε πως "δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτή. Μου κρατάει συντροφιά, κλαίει όταν δεν είμαστε μαζί. Είναι ο έρωτας της ζωής μου".

Όσο για τον Λαβ; Όντας γνωστός για την αγάπη που έχει για τα σκυλιά, αρκέστηκε να γράψει στο twitter ότι "είμαι ευγνώμων που η Χάρλεϊ επέστρεψε ασφαλής σπίτι της".

TAGS NBA ΗΠΑ VIRAL ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ