NBA

NBA, Σπερς - Μπακς, το συγκλονιστικό φινάλε: Η τάπα του Γουεμπανιαμά στον Αντετοκούνμπο, το χαμένο τρίποντο του Τζόουνς και η σφιγμένη γροθιά του "Greek Freak"

NBA, Σπερς - Μπακς, το συγκλονιστικό φινάλε: Η τάπα του Γουεμπανιαμά στον Αντετοκούνμπο, το χαμένο τρίποντο του Τζόουνς και η σφιγμένη γροθιά του "Greek Freak"
PRINTSCREEN

Δείτε τα VIDEO με όσα έγιναν στα τελευταία δευτερόλεπτα στην νίκη των Μπακς επί των Σπερς στο Σαν Αντόνιο Η τρομερή τάπα του Γουεμπανιαμά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το χαμένο τρίποντο του Τρε Τζόουνς και η σφιγμένη γροθιά του "Greek Freak".

Οι Μπακς λύγισαν με 125-121 τους Σπερς στο Σαν Αντόνιο, στην πρώτη - ιστορική - μονομαχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό, με το φινάλε του να είναι πραγματικά απίθανο, αφού οι εναλλαγές συναισθημάτων ήταν συνεχής και τους Μπακς να παίρνουν οριακή νίκη.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 121-124 ο Γουεμπανιαμά έκανε μία τρομερή τάπα στον Γιάννη σε προσπάθεια του "Greek Freak" για κάρφωμα, κάτι που κράτησε ζωντανούς τους Σπερς, που είχαν την τελευταία επίθεση. Το Σαν Αντόνιο έβγαλε πράγματι ένα ελεύθερο σουτ, με τον Γουεμπανιαμά να βρίσκει τον Τρε Τζόουνς για το ελεύθερο τρίποντο, αλλά τον γκαρντ του Σαν Αντόνιο να αστοχεί, με τους Μπακς να παίρνουν το ριμπάουντ, τον Γιάννη να σφίγγει την γροθιά του για να πανηγυρίσει και τον Πατ Κόνατον να κλειδώσει την νίκη με 1/2 βολές.

Δείτε τα VIDEO:

Η τάπα του Γουεμπανιαμά στον Γιάννη:

Το άστοχο τρίποντο του Τζόουνς.

Η σφιγμένη γροθιά του Γιάννη και η βολή του Κόνατον που κλείδωσε το ματς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ