NBA

NBA: Σόου από τον Ίρβινγκ σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο Νιου Τζέρσι

NBA: Σόου από τον Ίρβινγκ σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο Νιου Τζέρσι
PRINTSCREEN

Ο Καϊρί Ίρβινγκ πάτησε παρκέ έπειτα από καιρό και έδωσε ρεσιτάλ σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο Νιου Τζέρσι, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ αποφάσισε να θυμίσει στον κόσμο τι μπορεί να κάνει στο παρκέ. Έστω και κόντρα σε αγώνα επίδειξης στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε.

Ο σταρ των Νετς φιλοξένησε την εκδήλωση με το όνομα "More Than a Run" στο Πανεπιστήμιο του Κιν στο Νιου Τζέρσι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει καταστάσεις ένας εναντίον ενός, αλλά και έναν αγώνα, όπου ο ίδιος αγωνίστηκε δίνοντας σόου, αλλά και ανέλαβε κάποια στιγμή ρόλο προπονητή.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης πάντως ήταν ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν κάποιοι συμπαίκτες του στο Μπρούκλιν (Ρόις Ο'Νιλ, Κέσλερ Έντουαρντς και Ντέιβιντ Ντιουκ), αλλά και ότι στιγμές του αγώνα προβλήθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό των Νετς στο Instagram, σε ένα γεγονός που κάποιοι - αρκετά αισιόδοξοι είναι αλήθεια - πιστεύουν ότι είναι δείγμα ότι έχουν φτιάξει οι σχέσεις των δύο πλευρών.

Όπως και να έχει πάντως, τα σενάρια για ανταλλαγή για ανταλλαγή του Ίρβινγκ έχουν μεν καταλαγιάσει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν εξαφανιστεί κιόλας. Για ένα βράδυ ωστόσο όλα αυτά ξεχάστηκαν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ