ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ

NBA: Ρήξη χιαστού ο Ρούμπιο, πλήγμα για τους Καβαλίερς

Ο Ρίκο Ρούμπιο αποχωρεί υποβασταζόμενος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του
Ο Ρίκο Ρούμπιο αποχωρεί υποβασταζόμενος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του © 2021 DERICK HINGLE/AP IMAGES

Η ατυχία χτύπησε για τα καλά την πόρτα του Ρίκι Ρούμπιο και των Καβαλίερς καθώς σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Ισπανός γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ κινδυνεύει να μείνει και εκτός EuroBasket 2022.

Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν ο μεγάλος άτυχος στο ματς των Καβαλίερς με τους Πέλικανς καθώς αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ στην τέταρτη περίοδο με τραυματισμό στο γόνατο. Τα νέα για την ομάδα του Κλίβελαντ και τον Ισπανό γκαρντ δεν είναι καλά καθώς σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Ρούμπιο υπέστη ρήξη χιαστού.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για τους Καβαλίερς που θα χάσουν για πολλούς μήνες έναν από τους καλύτερούς τους παίκτες και μία πολύτιμη λύση στα γκαρντ που συνδύαζε όλα όσα ήθελαν. Ο Ρούμπιο τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση και έπεσε στο παρκέ υποφέροντας από πόνους με τις εξετάσεις να δείχνουν εν τέλει πως πρόκειται για μεγάλη ζημιά.

Μία ζημιά που αναμένεται να του στοιχίσει και τη συμμετοχή του στο EuroBasket 2022, το οποίο θα διεξαχθεί 1 με 18 Σεπτεμβρίου σε πέντε πόλεις και φαντάζει δύσκολο να είναι έτοιμος μέχρι τότε.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Ρούμπιο:

TAGS ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ