NBA

NBA, Σίξερς: Ο Εμπίντ επιστρέφει στη δράση για το Game 2 με τους Σέλτικς

Philadelphia 76ers center Joel Embiid (21) during the first half of an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Saturday, March 25, 2023, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)
Philadelphia 76ers center Joel Embiid (21) during the first half of an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Saturday, March 25, 2023, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri) © 2023 RICK SCUTERI/ASSOCIATED PRESS

Ο φετινός MVP του NBA, Τζοέλ Εμπίντ, άφησε πίσω τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Game 2 των Σίξερς με τους Σέλτικς.

Η ανάδειξη του Τζοέλ Εμπίντ σε MVP της κανονικής διάρκειας του NBA για τη σεζόν 2022-23 έφερε σίγουρα μεγάλη ευφορία σε όλους τους ανθρώπους του οργανισμού των Σίξερς, ωστόσο, ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Ως εκ τούτου, ο Καμερουνέζος σέντερ, ο οποίος απουσίασε από το πρώτο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς στον δεύτερο γύρο των playoffs, αναμένεται να επιστρέψει στο παρκέ και να ενισχύσει τη Φιλαδέλφεια στο Game 2 με τους Κέλτες.

Να θυμίσουμε ότι παρά την απουσία του Εμπίντ, οι Σίξερς πήραν το πρώτο ματς, χάρη στους 45 πολύτιμους πόντους που σημείωσε ο Τζέιμς Χάρντεν.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ