NBA

NBA, Σίξερς: Η παράδοση των Game 7 δεν είναι με το μέρος του Ντοκ Ρίβερς

NBA, Σίξερς: Η παράδοση των Game 7 δεν είναι με το μέρος του Ντοκ Ρίβερς
AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Σίξερς και Σέλτικς θα τα δώσουν όλα για όλα για την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής στο Game 7. Η παράδοση δεν είναι, βέβαια, ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον προπονητή της Φιλαδέλφεια, Ντοκ Ρίβερς.

Οι Σίξερς δεν κατάφεραν να προστατεύσουν -για δεύτερη φορά σε αυτή τη σειρά- την έδρα τους απέναντι στους Σέλτικς και θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στους τελικούς της Ανατολής μέσα στο TD Garden της Βοστώνης. Η παράδοση δεν είναι όμως με το μέρος του ή για να το πούμε πιο σωστά, με το μέρος του προπονητή τους.

Ο Ντοκ Ρίβερς μετράει 6 νίκες και 9 ήττες σε Game 7 που έχει κοουτσάρει στην καριέρα του στο NBA, ενώ δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη σε Game 7 από το 2015. Ακόμα, οι ομάδες του έχουν ηττηθεί με διαφορές 12 πόντων κατά μέσο όρο στα τέσσερα τελευταία Game 7 που έχει συμμετάσχει, ενώ δεν έχει πάρει ποτέ Game 7 που έχει δώσει η ομάδα του σε αντίπαλη έδρα.

Μένει να φανεί αν ο Ρίβερς και οι Σίξερς θα καταφέρουν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να "σπάσουν" αυτό το μοτίβο ή αν οι Σέλτικς θα είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν στο φινάλε.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ