NBA

NBA, Σικάγο Μπουλς: Ούτε ο Άλεξ Καρούζο θα είναι διαθέσιμος για το Game 5 με τους Μιλγουόκι Μπακς

Chicago Bulls guard Alex Caruso (6) walks off the court in the second half of an NBA basketball game against the New Orleans Pelicans in New Orleans, Thursday, March 24, 2022. The Pelicans won 126-109. (AP Photo/Gerald Herbert)
Chicago Bulls guard Alex Caruso (6) walks off the court in the second half of an NBA basketball game against the New Orleans Pelicans in New Orleans, Thursday, March 24, 2022. The Pelicans won 126-109. (AP Photo/Gerald Herbert) Ⓒ 2022 GERALD HERBERT / ASSOCIATED PRESS

Μετά τον Ζακ ΛαΒιν, ακόμη ένας βασικός παίκτης των Σικάγο Μπουλς τέθηκε νοκ άουτ για το Game 5 με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο λόγος για τον Άλεξ Καρούζο, ο οποίος μένει εκτός λόγω πρωτοκόλλου διάσεισης.

Αν πριν από δύο μέρες, το έργο των Σικάγο Μπουλς στη σειρά με τους Μιλγουόκι Μπακς ήταν δύσκολο, πλέον μοιάζει με βουνό. Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν συνεχίζει να μετράει (νέα) προβλήματα αφού στα ήδη γνωστά προστέθηκε ακόμη ένα.

Ο λόγος για τον Άλεξ Καρούζο, η απουσία του οποίου επιβεβαιώθηκε εν όψει του Game 5 στο Fiserv Forum. Ο πόιντ γκαρντ των "Ταύρων" τραυματίστηκε στη διάρκεια του τέταρτου αγώνα της σειράς, το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε κι έτσι μπήκε στο πρωτόκολλο διάσεισης από το ΝΒΑ. Όπερ και σημαίνει πως δεν θα είναι σε θέση να ντυθεί και να αγωνιστεί απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, σε έναν αγώνα που μπορεί να αποδειχθεί ο τελευταίος της σεζόν για την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν.

Εκτός αυτού, το Σικάγο καλείται να διαχειριστεί επίσης την απουσία του Ζακ ΛαΒιν, ο οποίος μόλις την Τρίτη του Πάσχα 27 Απριλίου εντάχθηκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ