NBA

NBA, Σικάγο Μπουλς: Κάταγμα στον δεξί καρπό για τον Άλεξ Καρούζο

Η φάση με τον Γκρέισον Άλεν και τον Άλεξ Καρούζο
Η φάση με τον Γκρέισον Άλεν και τον Άλεξ Καρούζο © 2022 MORRY GASH / AP IMAGES

Το σκληρό φάουλ του Γκρέισον Άλεν στον Άλεξ Καρούζο είχε ως αποτέλεσμα ο δεύτερος να υποστεί κάταγμα στον δεξί καρπό και να υποχρεωθεί να μπει στο χειρουργείο. Έξι με οκτώ βδομάδες ο χρόνος αποκατάστασης, τεράστιο πρόβλημα το "1" για τους Σικάγο Μπουλς.

Το σκληρό μαρκάρισμα του Γκρέισον Άλεν στον Άλεξ Καρούζο υποχρεώνει τον δεύτερο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Την επομένη της φάσης που έκανε έξαλλο τον Μπίλι Ντόνοβαν, έγινε γνωστό πως -κατόπιν ενδελεχών εξετάσεων- ο πόιντ γκαρντ των Σικάγο Μπουλς υπέστη κάταγμα στον δεξί καρπό.

Ένας τραυματισμός που υπαγορεύει την αποκατάσταση μέσω χειρουργικής επέμβασης και συνοδεύεται από αποχή που κυμαίνεται στις έξι με οκτώ εβδομάδες, τουλάχιστον.

Το πρόβλημα για το Σικάγο γίνεται ακόμη πιο μεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μπίλι Ντόνοβαν δεν υπολογίζει (για σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα) τον Λόνζο Μπολ, επίσης λόγω τραυματισμού.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Άλεξ Καρούζο έχει 8.4 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ, πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ