NBA

NBA, Σέλτικς: Πιθανό να αποβληθεί για όλη την σεζόν ο Ουντόκα λόγω της σχέσης του με υπάλληλο της ομάδας

Ο Ίμε Ουντόκα
Ο Ίμε Ουντόκα Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Οι εξελίξεις τρέχουν για τον Ίμε Ουντόκα, με το νέο δεδομένο στην υπόθεσή του για την σύναψη σχέσης με υπάλληλο των Σέλτικς να είναι ότι απειλείται με αποβολή για όλη την σεζόν 2022/23.

Ο Ίμε Ουντόκα παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό στους Σέλτικς με την σύναψη σχέσης με μία υπάλληλο της ομάδας και πλέον πρέπει να περιμένει να μάθει την τιμωρία του. Η τιμωρία αυτή ωστόσο ενδέχεται να είναι πιο αυστηρή από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Ουντόκα είναι πιθανόν να αποβληθεί από τους "Κέλτες" για ολόκληρη την σεζόν 2022/23 (!) για αυτή την παραβίαση κανονισμών. Παρόλα αυτά, από το στρατόπεδο των Σέλτικς φέρονται να πιστεύουν ότι παρά το ενδεχόμενο αυτής της αυστηρής ποινής, δεν τίθεται θέμα απόλυσής του.

Σε περίπτωση που ο Ουντόκα τιμωρηθεί με έναν χρόνο αποκλεισμό, τότε είναι πολύ πιθανό την θέση του ως προσωρινός προπονητής να πάρει ο άμεσος βοηθός του, Τζο Ματσούλα.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή - ρούκι - σεζόν του ο Ουντόκα οδήγησε τους Σέλτικς μέχρι τους τελικούς του NBA, όπου οι "Κέλτες" ηττήθηκαν με 4-2 από τους Γουόριορς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ