NBA

NBA, Σέλτικς - Χιτ: Αμφίβολοι Μπρόγκντον και Βίνσεντ ενόψει του Game 7

Ο Γκέιμπ Βίνσεντ με αντίπαλο τον Μάλκολμ Μπρόγκντον
Ο Γκέιμπ Βίνσεντ με αντίπαλο τον Μάλκολμ Μπρόγκντον Ⓒ 2023 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σέλτικς και οι Χιτ ετοιμάζονται για το ενδεχομένως ιστορικό Game 7 στην Βοστώνη (30/5, 03:30, Cosmote Sport 4) έχοντας χαρακτηρίσει ως αμφίβολη την συμμετοχή του Μάλκολμ Μπρόγκντον (η Βοστώνη) και του Γκέιμπ Βίνσεντ (οι Χιτ).

Οι Σέλτικς περιμένουν τα χαράματα της Τρίτης (30/5) ώρα Ελλάδος (03:30, Cosmote Sport 4) τους Χιτ στο Game 7, σε ένα ιστορικό παιχνίδι, αφού οι "Κέλτες" θέλουν να πετύχουν το απίστευτο: Να προκριθούν στους τελικούς του NBA έχοντας νωρίτερα βρεθεί πίσω στην σειρά με 0-3, αφού ισοφάρισαν σε 3-3 με την νίκη τους στο Μαϊάμι στο Game 6.

Ενόψει του αγώνα λοιπόν, οι δύο ομάδες έκαναν γνωστό το ιατρικό τους δελτίο, με τους Σέλτικς να χαρακτηρίζουν ως αμφίβολη την συμμετοχή του Μάλκολμ Μπρόγκντον (πρόβλημα σε τένοντα στο δεξί του χέρι, που του στέρησε την συμμετοχή στο Game 6) και τους Χιτ να χρίζουν ως αμφίβολο τον Γκέιμπ Βίνσεντ (διάστρεμμα, που είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάσει από το Game 5).

Υπενθυμίζεται ότι το Μαϊάμι δεν θα έχει ακόμα στην διάθεσή του τους Τάιλερ Χίρο (κάταγμα στο δεξί χέρι) και Βίκτορ Ολαντίπο (ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο).

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ