NBA

NBA, Σάσα Βεζένκοβ: Οι αριθμοί του στο δεύτερο παιχνίδι του με τους Κινγκς και το τρίποντο σήμα - κατατεθέν του

NBA, Σάσα Βεζένκοβ: Οι αριθμοί του στο δεύτερο παιχνίδι του με τους Κινγκς και το τρίποντο σήμα - κατατεθέν του
PRINTSCREEN

Διαβάστε αναλυτικά τους αριθμούς του Σάσα Βεζένκοβ στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι με τους Κινγκς - στην ήττα από τους Λέικερς - και δείτε το τρίποντο που σημείωσε έπειτα από ασίστ του Σαμπόνις, σε μία φάση που είναι πιθανό να εξελιχθεί σε σήμα κατατεθέν του.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ξεκίνησε στην βασική πεντάδα των Κινγκς - λόγω της απουσίας του Κίγκαν Μάρεϊ - στο δεύτερο φιλικό της σεζόν κόντρα στους Λέικερς (ήττα με 109-101), όντας γενικά άστοχος, αλλά έχοντας καλές και κακές στιγμές.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τελείωσε τον αγώνα με 7 πόντους με 2/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής, έχοντας -7 στο σύστημα +/-.

Ο Βεζένκοβ ξεκίνησε στο πλευρό των Φοξ, Χέρτερ, Μπαρνς και Σαμπόνις, σε ένα σχήμα όπου στην άμυνα αγωνιζόταν περισσότερο ως σμολ φόργουορντ - μαρκάροντας τον Ταϊρόν Πρινς - ενώ στην επίθεση οι ρόλοι ήταν λίγο πιο ελεύθεροι, αφού είναι ισοϋψής με τον Μπαρνς και ήταν αμφότεροι στην περιφέρεια.

Μόλις το πρώτο του καλάθι στο παιχνίδι μάλιστα ήρθε σε μία φάση που είναι βγαλμένη από την λογική των Κινγκς - ένα handoff με τον Ντομάντας Σαμπόνις - με τον Βεζένκοβ να παίρνει την μπάλα και να ευστοχεί άμεσα σε step-back τρίποντο. Μία φάση που ήταν σήμα-κατατεθέν και στον Ολυμπιακό, όπου συχνά έπαιρνε πάσα χέρι με χέρι από τον Μουσταφά Φαλ πριν εκτελέσει.

Στο δεύτερο μέρος ο Βεζένκοβ ήρθε από τον πάγκο, με τον Ντουάρτε να ξεκινάει με τους βασικούς των Κινγκς. Πέρασε ξανά στο παρκέ στην 3η περίοδο και είχε μαζί του τους Μίτσελ, Μονκ, Λαίλς και ΜακΓκί, σε μία πεντάδα που πρέπει να στοχεύσει. Σε αυτή την πεντάδα ο Βεζένκοβ ήταν ξεκάθαρα ο σμολ φόργουορντ, κινούμενος - ξανά - μακριά από την μπάλα ανοίγοντας το γήπεδο για τους συμπαίκτες του, δείχνοντας κάποια από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ