NBA

NBA, Σανς: Πρώτος στόχος ο Τομπάιας Χάρις, ψάχνουν 3η ομάδα για να πάρει τον Έιτον

NBA, Σανς: Πρώτος στόχος ο Τομπάιας Χάρις, ψάχνουν 3η ομάδα για να πάρει τον Έιτον
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Οι Σανς θέλουν να τον Τομπάιας Χάρις για να συμπληρώσει την τριάδα των Ντουράντ, Μπούκερ και Μπιλ και πρώτος στόχος τους είναι ο Τομπάιας Χάρις, με το Φοίνιξ να προσπαθεί να κάνει deal μέσω τριπλής ανταλλαγής, στέλνοντας σε τρίτη ομάδα τον ΝτιΆντρε Έιτον.

Οι Σανς θέλουν να βάλουν έναν σουτέρ με μέγεθος στο πλευρό των Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλι Μπιλ. Ο πρώτος στόχος τους είναι ο Τομπάιας Χάρις. Τώρα, πρέπει να βρουν και έναν τρόπο να τον αποκτήσουν από τους Σίξερς.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, το Φοίνιξ ψάχνει για μία τρίτη ομάδα για να πάρει το συμβόλαιο του ΝτιΆντρε Έιτον προκειμένου να αποκτήσει μέσω τριπλής ανταλλαγής τον Χάρις. Ο λόγος είναι προφανής: Οι Σίξερς δεν γίνεται να ενδιαφερθούν για τον Έιτον, αφού έχουν ήδη τον Τζοέλ Εμπίντ στην θέση του σέντερ.

Όπως κάθε φορά βέβαια που δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν μία τρίτη ομάδα, υπάρχουν δυσκολίες. Στην περίπτωση των Σίξερς με τους Σανς, τα εμπόδια φαίνεται να μπαίνουν από την... Φιλαντέλφεια, η οποία φέρεται πρόσφατα να ζήτησε από τους Καβαλίερς τους Τζάρετ Άλεν, Ίβαν Μόμπλι και ένα ντραφτ πικ για να συζητήσει την ανταλλαγή του Χάρις! Πιστεύεται πάντως ότι οι Σίξερς το έκαναν αυτό επειδή απλώς δεν ήθελαν να στείλουν τον έμπειρο φόργουορντ στο Κλίβελαντ.

Όπως και να έχει, οι Σανς ξέρουν ότι αν θέλουν να πάρουν τον Χάρις θα πρέπει να βρουν αυτοί μία τρίτη ομάδα για χάρη του Έιτον, ελπίζοντας ότι αυτή η ομάδα θα έχει κάτι που θα ενδιαφέρει τους Σίξερς. Διαφορετικά, θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ