NBA

NBA, Σανς: Ο Κρις Πολ θα χάσει και το Game 6 με τους Νάγκετς, αμφίβολος ο Έιτον

Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς
Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Πολ τέθηκε εκτός (και) για το Game 6 των Σανς με τους Νάγκετς λόγω του τραυματισμού του στον αριστερό προσαγωγό, την ίδια στιγμή που το Φοίνιξ χαρακτήρισε αμφίβολγη και την συμμετοχή του ΝτιΆντρε Έιτον.

Οι Σανς θα πρέπει να παλέψουν χωρίς τον Κρις Πολ για να μείνουν ζωντανοί στην σειρά με τους Νάγκετς. Όπως γνωστοποίησε η ομάδα, ο βετεράνος γκαρντ τέθηκε εκτός (και) για το Game 6 της σειράς στο Φοίνιξ, με το Ντένβερ να προηγείται με 3-2.

Ο Πολ τραυματίστηκε στον αριστερό προσαγωγό στο Game 2 της σειράς και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην σειρά. Υπήρχαν κάποιες ελπίδες ότι θα αγωνιζόταν στο Game 6, ωστόσο αυτές εξανεμίστηκαν άμεσα, κάτι που σημαίνει ότι το χρίσμα του βασικού θα πάρει ξανά ο Κάμερον Πέιν.

Την ίδια στιγμή, οι Σανς έχουν πάντως ακόμα ένα σημαντικό πρόβλημα, αφού έχει χαρακτηριστεί αμφίβολη η συμμετοχή του ΝτιΆντρε Έιτον λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά. Αν ο Τζαμαϊκανός σέντερ δεν αγωνιστεί, τότε η θέση του σέντερ θα πρέπει να καλυφθεί από τους Τζοκ Λάνταλ και Μπίσμακ Μπιγιόμπο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μαρκάρισμα του Νίκολα Γιόκιτς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ