NBA

NBA, Σανς - Νάγκετς: Οι διαιτητές δεν είδαν καθαρό φάουλ του Άιτον στον Γιόκιτς σε τζάμπολ στην κρισιμότερη φάση του Game 4

NBA, Σανς - Νάγκετς: Οι διαιτητές δεν είδαν καθαρό φάουλ του Άιτον στον Γιόκιτς σε τζάμπολ στην κρισιμότερη φάση του Game 4
PRINTSCREEN

Περίεργο σκηνικό στο Game 4 των Σανς με τους Νάγκετς, αφού - με το σκορ στο 123-120 και 27 δευτερόλεπτα για το τέλος - οι διαιτητές δεν είδαν καθαρό φάουλ του ΝτιΆντρε Έιτον στον Νίκολα Γιόκιτς σε τζάμπολ.

Οι Σανς λύγισαν με 129-124 τους Νάγκετς στο Game 4 και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά. Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα ωστόσο έγινε μία φάση που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα που έκανε αρκετό κόσμο να αναρωτιέται τι σκέφτονταν οι διαιτητές του αγώνα.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 123-120 για το Φοίνιξ και 27 δευτερόλεπτα για το φινάλε, οι Νάγκετς είχαν την επίθεση και πήγαν να χάσουν την μπάλα, με τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Ντιάντρε Έιτον να βουτάνε για να την διεκδικήσουν και τους διαιτητές να δίνουν τζάμπολ.

Οι δύο σέντερ διεκδίκησαν λοιπόν την μπάλα, με τον Έιτον όμως να φαίνεται ξεκάθαρα ότι με το αριστερό του χέρι καβάλησε τον Γιόκιτς, μην αφήνοντάς τον να πηδήξει, κερδίζοντας το τζάμπολ. Κανείς εκ των τριών διαιτητών όμως δεν είδε την παράβαση, με τον Τζι Τζέι Γουόρεν στην συνέχεια να ευστοχεί σε δύο βολές και να σφραγίζει την νίκη των Σανς.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ