ΜΑΒΕΡΙΚΣ

NBA, Σανς - Μάβερικς: Η αγκαλιά του Ντόντσιτς με τον Νοβίτσκι μετά από το Game 7

NBA, Σανς - Μάβερικς: Η αγκαλιά του Ντόντσιτς με τον Νοβίτσκι μετά από το Game 7
2022 AP PHOTO/MATT YORK

Οι Μάβερικς πανηγύρισαν την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης κερδίζοντας τους Σανς στο Game 7 και μετά τη λήξη του αγώνα, το παρόν και το παρελθόν της ομάδας, ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Ντιρκ Νοβίτσκι είχαν μία ξεχωριστή στιγμή.

Το παρόν και το παρελθόν των Ντάλας Μάβερικς, ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Ντιρκ Νοβίτσκι συναντήθηκαν στο Game 7 ανάμεσα στους Σανς και τους Μάβερικς με την ομάδα του Ντάλας να παίρνει τη νίκη-πρόκριση στους τελικούς της Δύσης. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ντόντσιτς πλησίασε προς το μέρος του παρκέ όπου καθόταν η θρυλική μορφή των Μάβερικς και του ΝΒΑ και τον αγκάλιασε ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού.

Ο Νοβίτσκι ήταν ο ηγέτης των Μάβερικς για 21 χρόνια (από το 1998 μέχρι το 2019), ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα το 2011, κάτι που πλέον θα επιχειρήσει να κάνει ο Ντόντσιτς που ηγείται της προσπάθειας της ομάδας από το Ντάλας.


Μετά τη λήξη του αγώνα ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε για την παρουσία του Νοβίτσκι στις courtseats: "Ήμουν απλά πολύ χαρούμενος και θεωρώ έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Το να βλέπεις τον Ντιρκ να κάθεται στις courtseats σε εκτός έδρας παιχνίδι είναι μοναδικό. Όλοι τον εκτιμούν. Ο Ντιρκ είναι ο Ντιρκ τα έχει κερδίσει όλα. Εκτιμούμε αφάνταστα που ήταν εκεί".

TAGS ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ