NBA: Σαν καταιγίδα οι Σανς διέλυσαν τους Πέισερς με 133-98 με ηγέτες Μπούκερ και Μπρουκς με 65 πόντους

Οι Φοίνιξ Σανς πραγματοποίησαν μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις τους φέτος, “σαρώνοντας” τους Ιντιάνα Πέισερς με 133-98 και φτάνοντας με άνεση στην 8η νίκη τους στη σεζόν.
Στο πιο ολοκληρωμένο τους παιχνίδι μέχρι τώρα, οι Φοίνιξ Σανς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ιντιάνα Πέισερς, επικρατώντας με το επιβλητικό 133-98 στην Αριζόνα.
Το δίδυμο των Ντέβιν Μπούκερ και Ντίλον Μπρουκς ήταν ο απόλυτος καταλύτης της άνετης επικράτησης, καθώς οι δύο σταρ συνδυάστηκαν για συνολικά 65 πόντους, μετατρέποντας το παιχνίδι σε παράσταση για δύο.
Ο Μπούκερ ήταν για ακόμη μια φορά καθοριστικός, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 33 πόντους, έχοντας 9/12 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 6/6 βολές, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ μαζεύοντας παράλληλα 5 ριμπάουντ.
Στο ίδιο μοτίβο και ο Ντίλον Μπρουκς, που πραγματοποίησε season high με 32 πόντους, σουτάροντας εντυπωσιακά με 9/11 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 5/5 βολές.
Σημαντική ήταν και η συμβολή του Ιγκοντάρο, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο πρόσθεσε 17 πόντους με 7/9 δίποντα και μάζεψε 7 ριμπάουντ, δίνοντας βάθος και ενέργεια στη δεύτερη πεντάδα.
Για τους Πέισερς, η σεζόν εξακολουθεί να έχει πολύ δύσκολο ξεκίνημα με το 1-11 στο ρεκόρ τους και χωρίς ούτε μία νίκη μακριά από την Ιντιανάπολις, δείχνουν να αναζητούν ακόμη τα πατήματά τους.
Ο Άντριου Νέμπχαρτ ξεχώρισε με 21 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Πασκάλ Σιάκαμ πρόσθεσε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ, όμως η συνεισφορά τους δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει την εικόνα του αγώνα.
Οι Σανς, με 6 νίκες σε 7 παιχνίδια στην έδρα τους (και 8-5 συνολικά), δείχνουν να χτίζουν σιγά σιγά ρυθμό, την ώρα που οι Πέισερς παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού.