ΟΣΚΑΡ 2022

NBA: Σακίλ και Κάρι κέρδισαν Όσκαρ για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ "The Queen of Basketball"

NBA: Σακίλ και Κάρι κέρδισαν Όσκαρ για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ "The Queen of Basketball"
2022 JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Η βραδιά των Όσκαρ 2022 ολοκληρώθηκε με πολλή λάμψη και τους Σακίλ Ο'Νιλ και Στεφ Κάρι να κερδίζουν το χρυσό αγαλματίδιο για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ "The Queen of Basketball".

Σακίλ Ο'Νιλ και Στεφ Κάρι έχουν κερδίσει στην καριέρα τους αμέτρητους τίτλους στο ΝΒΑ. Πλέον πρόσθεσαν στη συλλογή αυτή και ένα Όσκαρ καθώς στα βραβεία του 2022 κέρδισαν το χρυσό αγαλματίδιο για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ "The Queen of Basketball".

Το ντοκιμαντέρ αυτό αφορά την ιστορία της Λουτσία Χάρις, της πρώτης γυναίκας που σκόραρε σε γυναικείο ματς μπάσκετ σε Ολυμπιακούς Αγώνες και της πρώτης γυναίκας που έγινε Draft από ομάδα του ΝΒΑ.

Έτσι, Σακίλ και Κάρι πρόσθεσαν το όνομά τους στη λίστα εκείνων που κέρδισαν Όσκαρ, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Κόμπι Μπράιαντ τέσσερα χρόνια πριν σε άλλη κατηγορία.

Μάλιστα ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Μπεν Πράουντφουτ αναφέρθηκε και στην Μπρίτνι Γκράινερ, της αθλήτριας του WNBA που κρατείται στις ρωσικές φυλακές. " Φέρτε την Μπρίτνι σπίτι", είπε χαρακτηριστικά.

Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ "The Queen of Basketball", Μπεν Πράουντφουτ κρατάει το χρυσό αγαλματίδιο
Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ "The Queen of Basketball", Μπεν Πράουντφουτ κρατάει το χρυσό αγαλματίδιο 2022 JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Δείτε το ντοκιμαντέρ "The Queen of Basketball" που κέρδισε Όσκαρ

TAGS ΟΣΚΑΡ 2022 ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ