NBA

NBA, Ρόκετς: Σκέφτονται να κάνουν κίνηση για Ίρβινγκ αν στραβώσει του Χάρντεν, στα υπόψιν και ο Μίντλετον

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2023 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Οι Ρόκετς εμφανίζονται αποφασισμένοι να σκάσουν μία μεταγραφική βόμβα το καλοκαίρι, με τον Μαρκ Στάιν να αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν πείσουν τον Τζέιμς Χάρντεν να επιστρέψει, θα στραφούν στον Καϊρί Ίρβινγκ, ενώ κοιτάζουν και προς την πλευρά του Κρις Μίντλετον.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ο μεγάλος στόχος των Ρόκετς το φετινό καλοκαίρι, με το Χιούστον να ψάχνει την επανασύνδεση. Σε περίπτωση ωστόσο που ο "Μούσιας" αποφασίσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο, οι "Ρουκέτες" έχουν ήδη στο μυαλό τους στο Plan B: Τον Καϊρί Ίρβινγκ!

Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, αναφέροντας ότι το Χιούστον θα προσπαθήσει να δελεάσει τον εκκεντρικό γκαρντ, ο οποίος πάντως προς το παρόν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μάβερικς.

Από ότι φαίνεται πάντως, οι Ρόκετς - που θα έχουν πολύ χώρο το καλοκαίρι στο σάλαρι καπ - θέλουν με κάποιο τρόπο να ταράξουν τα νερά στο NBA. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν και... Plan C, με τον Στάιν να υποστηρίζει ότι υπάρχει στο μυαλό τους το ενδεχόμενο να προσεγγίσουν τον Κρις Μίντλετον - ίσως και μαζί με τον Μπρουκ Λόπεζ - ενώ άλλοι στόχοι τους είναι ο Φρεντ ΒανΒλίτ των Ράπτορς, ο Καμ Τζόνσον των Νετς και ο Ντίλον Μπρουκς των Γκρίζλις.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΚΑΪΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ