NBA

NBA, Ρόκετς: Ο Αλπερέν Σενγκούν απέφυγε τα χειρότερα

NBA, Ρόκετς: Ο Αλπερέν Σενγκούν απέφυγε τα χειρότερα
AP PHOTO/RANDALL BENTON

Ο Αλπερέν Σενγκούν έφυγε με καροτσάκι από τον αγώνα των Ρόκετς με τους Κινγκς, όμως απέφυγε κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η εικόνα του Αλπερέν Σενγκούν να αποχωρεί πάνω σε καροτσάκι από την αναμέτρηση των Ρόκετς με τους Κινγκς στο Σακραμέντο προκάλεσε έντονη ανησυχία, όχι μόνο στους ανθρώπους της ομάδας από τους Χιούστον, αλλά και σε όλους τους φίλους τους μπάσκετ. Ο Τούρκος σέντερ υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι ευτυχώς έχει αποφύγει κάποια σοβαρή ζημιά.

Για την ακρίβεια, ο Σενγκούν υπέστη ένα βαρύ διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο, ενώ αποκόμισε και οστικό οίδημα στο γόνατο, σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι.

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος ψηλός των Ρόκετς κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις, μετρώντας 21.1 πόντους, 9.3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 2.6 λάθη κάτα μέσο όρο σε 63 παιχνίδια του NBA, ξεκινώντας σε όλα βασικός.

Για την ώρα, δεν είναι ξεκάθαρο το ακριβές διάστημα που θα μείνει στα πιτς ο Σενγκούν. Η απουσία του πάντως θα είναι σίγουρα αισθητή για την ομάδα του Ίμε Ουντόκα.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ