NBA

NBA: Πρόστιμο 30.000 δολαρίων στον ΒανΒλίτ για τα... γαλλικά του για τους διαιτητές

Ο Φρεντ ΒανΒλίτ των Ράπτορς
Ο Φρεντ ΒανΒλίτ των Ράπτορς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Φρεντ ΒανΒλίτ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 δολαρίων από το NBA για τα "γαλλικά" του στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα των Ράπτορς με τους Κλίπερς, όταν.. στόλισε κανονικά τους διαιτητές.

Ο Φρεντ ΒανΒλίτ είχε ξεκινήσει το ξέσπασμά του εναντίον του ρέφερι Γκλεν Τείλορ και των διαιτητών του NBA δηλώνοντας αρχικά ότι "δεν με νοιάζει, θα δεχθώ πρόστιμω, δεν με ενδιαφέρει". Αφού το ήξερε λοιπόν, τώρα θα το... πληρώσει κιόλας, με την λίγκα να ανακοινώνει ότι τον τιμώρησε με πρόστιμο 30.000 δολαρίων για τις δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΒανΒλίτ είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι "ο Μπεν Τέιλορ ήταν γ@μημέν@ άθλιος σήμερα. Τα περισσότερα βράδια, ένας ή δύο διαιτητές απλώς γ@μ@νε το παιχίδι", αλλά και ότι "οι περισσότεροι διαιτητές παλεύουν και συμπαθώ αρκετούς, είναι δίκαιοι και επικοινωνούν σωστά. Αλλά έχεις κάποιους άλλους που θέλουν να γίνουν @ρχίδι@ και αυτό γ@μ@ει το παιχνίδι. Κανείς δεν έρχεται να δει αυτές τις μ@λ@κίες, αλλά τους παίκτες".

Μία ημέρα αργότερα, με τους σφυγμούς να έχουν πέσει, ο ΒανΒλίτ δήλωσε σχετικά με το πρόστιμο που δέχθηκε ότι "προφανώς ήμουν εκνευρισμένος εκείνη την στιγμή. Πολλοί όμως νιώθουν όπως εγώ. Ελπίζω να δούμε αλλαγές για την βελτίωση του παιχνιδιού. Ξέφυγα λίγο, ήμουν πολύ συναισθηματικός και παρασύρθηκα. Απλώς εξάντλησα κάθε τρόπο διαμαρτυρίας που είχα. Είμαι άνθρωπος και θα κάνω λάθη. Ήμουν αντιεπαγγελματίας, οπότε ήταν ατυχές αυτό που έγινε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ