NBA

NBA, Πρόεδρος Λέικερς: "Ο Ντέιβις ήταν ο καλύτερος παίκτης της λίγκας πέρυσι όταν ήταν υγιής"

Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λέικερς
Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2023 JAE C. HONG/ ASSOCIATED PRESS

Η πρόεδρος των Λείκερς, Τζίνι Μπας, δήλωσε ότι κατά την γνώμη της ο Άντονι Ντέιβις ήταν ο καλύτερος παίκτης του NBA την περσινή σεζόν όταν ήταν υγιής.

Η Τζίνι Μπας θεωρεί ότι ο Άντονι Ντέιβις ήταν ο καλύτερος παίκτης του NBA πέρυσι. Όχι όμως γενικά. Απλώς στους αγώνες που συμμετείχε, αφού για ακόμα μία σεζόν έχασε πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Αυτό υποστήριξε η πρόεδρος των Λέικερς σε συνέντευξη που έδωσε, έχοντας ως επιχείρημα την αντεπίθεση των Λέικερς στο δεύτερο μισό της σεζόν. Τότε δηλαδή που μετά την επιστροφή στην δράση των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις έκαναν ένα τρομερό ντεμαράζ, προκρίθηκαν στο play-in της Δύσης και τελικά έφτασαν μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας.

"Μετά την trade deadline και τις κινήσεις που κάναμε, με τον ΛεΜπρόν τραυματία είχαμε θέμα. Μετά όμως, η ομάδα απλώς έκανε ένα κλικ από την στιγμή που ο Άντονι Ντέιβις ήταν υγιής. Μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι ο Ντέιβις ήταν ο καλύτερος παίκτης του NBA όταν ήταν υγιής πέρυσι και έπαιζε σε αυτό το επίπεδο".

Για την ιστορία, ο Ντέιβις την σεζόν 2022/23 είχε 25.9 πόντους, 12.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 2 κοψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής, παίζοντας ωστόσο μόλις σε 56 παιχνίδια (54 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ