NBA

NBA, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Ο Τζεράμι Γκραντ είναι ο μεγάλος στόχος της offseason

Detroit Pistons forward Jerami Grant plays during the first half of an NBA basketball game, Sunday, March 13, 2022, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Detroit Pistons forward Jerami Grant plays during the first half of an NBA basketball game, Sunday, March 13, 2022, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) Ⓒ 2022 CARLOS OSORIO / ASSOCIATED PRESS

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έχουν ήδη μπει σε διαδικασία για rebuild του ρόστερ τους, με το Athletic να αποκαλύπτει πως ο Τζεράμι Γκραντ θα είναι ο μεγάλος στόχους τους για την offseason.

Η φετινή σεζόν τελείωσε πρόωρα για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι έμειναν από νωρίς πίσω στη Δύση και σταδιακά έχασαν κάθε ελπίδα παρουσίας στα NBA Playoffs. Η ανταλλαγή του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες πριν από την trade deadline καταδεικνύουν τη διάθεση για rebuild, πάντα με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ηγέτης του Πόρτλαντ δεν πρόκειται να ξαναπαίξει φέτος, αφού δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί ενόσω ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, γεγονός που έχει οδηγήσει το front office του οργανισμού στην απόφαση να ξεκινήσει τη δουλειά για την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται άλλωστε για μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να ενισχυθεί σημαντικά στην offseason, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν και να παίξει ρόλο στη Δύση. Έτσι, όπως αποκαλύπτει το Athletic, ο μεγάλος στόχος της offseason έχει βρεθεί. Πρόκειται για τον Τζεράμι Γκραντ, ο οποίος δεσμεύεται μεν για ακόμη μια σεζόν με τον οργανισμό της "Motor City" αλλά μοιάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της αποχώρησης με προορισμό κάποια άλλη ομάδα.

Πολύ απλά γιατί στο Ντιτρόιτ δεν φαίνεται... φως στο βάθος του τούνελ.

TAGS NBA ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ