NBA

NBA: Πήραν τον Λίντελ Γουίγκιντον οι Μιλγουόκι Μπακς

NBA: Πήραν τον Λίντελ Γουίγκιντον οι Μιλγουόκι Μπακς
PHOTO CREDITS: © 2017 GREGORY PAYAN / AP IMAGES

Αντικατάσταση στο δεύτερο Two-Way συμβόλαιο για τους Μπακς, που αποδέσμευσαν τον Τζαβόντε Σμαρτ για χάρη του Καναδού Λίντελ Γουίγκιντον (23, 1μ.85).

Ο Τζαβόντε Σμαρτ (22, 1μ.93) δεν ήταν αυτό που χρειάζονταν οι Μπακς (2.4 πόντοι, 1.5 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ ανά 12.3 λεπτά σε 13 αγώνες), καθώς η περιφερειακή τους γραμμή είναι μεν γεμάτη, όχι όμως και η θέση του πόιντ γκαρντ.

Με τους Τζρου Χόλιντεϊ - Τζορτζ Χιλ να βρίσκονται εκτός δράσης τις τελευταίες ημέρες, το κενό στον άσο ήταν σημαντικό. Γι' αυτό και στο Μιλγουόκι αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Σμαρτ, ώστε να δώσουν το δεύτερο Two-Way συμβόλαιο (το πρώτο το έχει ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι) στον Λίντελ Γουίγκιντον, έναν 23χρονο ύψους 1μ.85 μπασκετμπολίστα που έπαιξε στο Άιοβα Στέιτ από το 2017 έως το 2019, πέρασε από την Ιρόνι Νες Ζιόνα του Ισραήλ το 2020 και τον Καναδά πριν φορέσει την φανέλα της θυγατρικής τους ομάδας, των Ουισκόνσιν Χερντ.

Ο Γουίγκιντον είναι ένας αξιόλογος σκόρερ με αξιόπιστο περιφερειακό σουτ, είναι περισσότερο σκόρινγκ γκαρντ, παρά πλέι μέικερ, δημιουργός. Κατάγεται από το Χάλιφαξ του Καναδά και είχε βοηθήσει την εθνική ομάδα Κ19 της χώρας του να πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2017 στην Αίγυπτο.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ