NBA

NBA: Πελάτης ξενοδοχείου διέρρευσε το scouting report των Μάβερικς για τους παίκτες των Σπερς πριν από το μεταξύ τους ματς

San Antonio Spurs coach Gregg Popovich signals to players during the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Friday, March 11, 2022, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
San Antonio Spurs coach Gregg Popovich signals to players during the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Friday, March 11, 2022, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay) 2022 AP PHOTO/ERIC GAY

Τρελό σκηνικό στις ΗΠΑ, αφού ένας πελάτης που έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με τους Μάβερικς διέρρευσε στα social media το scouting report του Ντάλας για τους παίκτες των Σπερς, λίγες ώρες πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι

Οι Μάβερικς είχαν... διαρροή. Και αυτό έγινε με τον πλέον περίεργο τρόπο, αφού τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στα social media φωτογραφίες με το scouting report των παικτών των Σπερς, τους οποίους αντιμετωπίζει το Ντάλας στο πρώτο παιχνίδι του!

Σε ένα τρελό σκηνικό, ένας πελάτης του ίδιο ξενοδοχείου με τους Μάβερικς βρήκε τις σημειώσεις που είχε αφήσει το τεχνικό επιτελείο του Ντάλας έξω από τις πόρτες των δωματίων των παικτών, που αφορούσε την ανάλυση των αναπληρωματικών των Σπερς. Και - χωρίς δισταγμό - τα διέρρευσε, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους εμπλεκόμενους.

Σε αυτές τις σημειώσεις που κυκλοφόρησαν, λοιπόν, δεν εμφανίζεται το scouting report των Γουεμπανιαμά, Κόλινς, Σότσαν, Τζόνσον, Βάσελ (βασική πεντάδα των Σπερς), ωστόσο κάποιος μπορεί να βρει τι αναφέρουν οι Μαβς για τους Τρε Τζόουνς, Μαλάκι Μπράνχαμ, Νταγκ ΜακΝτέρμοτ, Τσέντι Όσμαν, Τσαρλς Μπάσι, Τζούλιαν Σαμπανί, Μπλέικ Γουέσλι, Ντεβόντε Γκράχαμ και Σάντρο Μαμουκελασβίλι.

Σε κάθε παίκτη παρουσιάζονται τα στατιστικά της περσινής σεζόν και της preseason, με λίγα λόγια για τα δυνατά και τα αδύνατά σημεία τους. Στην περίπτωση του Οσμάν ας πούμε αναφέρεται ότι είναι παίκτης που κινείται καλά χωρίς την μπάλα και επιτίθεται με διεισδύσεις προς το καλάθι, αλλά είναι ασταθής σουτέρ. Στον ΜακΝτέρμοτ ότι είναι τρομερός σουτέρ, πηγαίνει δεξιά, αλλά είναι κακός αμυντικός.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο ΜακΝτέρμοτ και ο Τρε Τζόουνς έχουν μέσα στην ανάλυσή τους με κεφαλαία γράμματα την λέξη "Elephant" δηλαδή "ελέφαντας", με την υποσημείωσε ότι τους συγκεκριμένους παίκτες μπορεί να τους σημαδέψει το Ντάλας στην άμυνα.

Δεν είναι σίγουρο τι θα ακολουθήσει τις διαρροής. Πάντως κάποια πράγματα μάλλον θα αλλάξουν τους Μάβερικς από εδώ και πέρα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ