NBA

NBA: Ούτε οι Νετς έχουν απάντηση για την επιστροφή του Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική εμφάνιση των Νετς
Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική εμφάνιση των Νετς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπεν Σίμονς διαγνώστηκε με πρόβλημα σε νεύρο της πλάτης και η επιστροφή του στη δράση δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί.

Ενόσω οι Νετς πασχίζουν να κρατηθούν σ' ένα ανταγωνιστικό επίπεδο, ο Μπεν Σίμονς είναι ανήμπορος να βοηθήσει την προσπάθειά τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του Μπρούκλιν, ο 26χρονος Αυστραλός, που τελευταία φορά πάτησε παρκέ στις 16 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζει πρόβλημα σε νεύρο της πλάτης του και έχει μπει σε καθεστώς διαρκούς επανεκτίμησης χωρίς την ίδια στιγμή να υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής του. Πιθανολογείται μάλιστα ότι ενδεχομένως δεν παίξει καθόλου εφέτος, κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Ήδη άλλωστε ο Ζακ Βον έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως στα πλάνα του ο Σίμονς δεν είναι έως ότου μάθει πότε μπορεί να τον υπολογίζει.

Ο τρεις φορές All Star περιφερειακός έχει εμφανιστεί εφέτος σε μόλις 42 ματς και οι αριθμοί του είναι οι χαμηλότεροι από την ημέρα που μπήκε στη λίγκα, καθώς μετράει 6.9 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ ανά 26 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ