NBA

NBA: Οι Σίξερς έστειλαν τον Ντάνι Γκριν στους Γκρίζλις για χάρη του ΝτιΆντονι Μέλτον

Ο Ντάνι Γκριν με την φανέλα των Σίξερς
Ο Ντάνι Γκριν με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία ενδιαφέρουσα κίνηση προχώρησαν οι Σίξερς, αφού έστειλαν τον (τραυματία και εκτός για σεζόν) Ντάνι Γκριν και την επιλογή τους στο Νο23 του NBA Draft (Ντέιβιντ Ρόντι) στους Γκρίζλις για χάρη του ΝτιΆντονι Μέλτον.

Οι Σίξερς ήξεραν ότι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ντάνι Γκριν την νέα σεζόν, αφού ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού στα playoffs. Φρόντισαν λοιπόν να πάρουν το μέγιστο που μπορούσαν από έναν παίκτη που βρισκόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, οι Σίξερς έστειλαν τον Γκριν και την επιλογή τους στο Νο23 του NBA Draft 2022 (Ντέιβιντ Ρόντι) στους Γκρίζλις, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον ΝτιΑντονι Μέλτον.

Την σεζόν 2021/22 ο Μέλτον είχε 10.8 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 37.4% στα τρίποντα, έχοντας σημαντικό ρόλο στο Μέμφις ως ένας εξαιρετικός two-way παίκτης. Με τον Ντέσμοντ Μπέιν ωστόσο μπροστά του δεν υπήρχε χώρος για αυτόν, με τους Γκρίζλις πρακτικά να τον ανταλλάσσουν με μία... φθηνότερη εκδοχή του, αφού ο Ντέιβιντ Ρόντι έχει παρόμοια στοιχεία. Όσο για τον Γκριν, λογικά θα τον αφήσουν ελεύθερο ή θα τον παραχωρήσουν εκ νέου με ανταλλαγή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ