NBA

NBA: Οι Ρόκετς έστειλαν τον Γκαρούμπα στους Χοκς

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα
Ο Ουσμάν Γκαρούμπα Ⓒ 2023 MICHAEL WYKE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ούσμαν Γκαρούμπα ελπίζει ότι θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει στο NBA, αφού οι Ρόκετς τον έστειλαν μαζί με τον Τάι Τάι Ουάσινγκτον στους Χοκς.

Ο Ούσμαν Γκαρούμπα μπήκε στο NBA με πολλά όνειρα όταν οι Ρόκετς τον επέλεξαν στο Νο21 του NBA Draft 2021. Κάτι όμως το ιδιαίτερο περιβάλλον του Χιούστον, κάτι η παρουσία του Αλπερέν Σενγκούν, ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ δεν βρήκε ποτέ ρόλο στις "Ρουκέτες". Ελπίζει όμως ότι αυτό θα αλλάξει στους Χοκς.

Όπως έγινε γνωστό, οι Ρόκετς έστειλαν τον Γκαρούμπα και τον Τάι Τάι Ουάσινγκτον στους Χοκς μαζί με δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου, προκειμένου να ανοίξουν χώρο στο ρόστερ τους.

Ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ είχε φέτος 3 πόντους και 4.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής με τους Ρόκετς. Στην Ατλάντα θα έχει μπροστά του τους Κλιντ Καπέλα και Ονιέκα Οκόνγκου στην θέση του σέντερ, αλλά σαφώς μικρότερο ανταγωνισμό στην θέση του πάουερ φόργουορντ, όπου τα "Γεράκια" ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν κάποιον εκ των σμολ φόργουορντ του ρόστερ τους (ΝτιΆντρε Χάντερ, Τζέιλεν Τζόνσον).

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ