NBA

NBA: Οι Ράπτορς έδωσαν μια νέα ευκαιρία στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

NBA: Οι Ράπτορς έδωσαν μια νέα ευκαιρία στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
AP PHOTO/SETH WENIG

Παρά την πίεση για επαναπατρισμό, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα συνεχίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, μιας και οι Ράπτρορς τού προσέφεραν το συμβόλαιο που έψαχνε.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Ράπτορς.

Αν και φλέρταρε με την εκδοχή της επιστροφής στην Ευρώπη και δη στην Ισπανία, ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ (2.06), γνωστός πλέον από τη συμμετοχή του ως Μπο Κρους στην ταινία Hustle συμπαραγωγής των Λεμπρόν Τζέιμς και Άνταμ Σάντλερ, πήρε το μονοετές συμβόλαιο που του έδωσε η ομάδα από το Τορόντο και περνά τα σύνορα για να μετακομίσει στον Καναδά.

Για τον Ερνανγκόμεθ, που πρωτόπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ στη μαδριλένικη Εστουδιάντες από το 2014 ως το 2016, οι Ράπτορς θα είναι η έκτη διαφορετική ομάδα του στο ΝΒΑ. Είχαν προηγηθεί τα 3,5 χρόνια στους Νάγκετς των οποίων ήταν επιλογή στο draft του 2016 (Νο15), η 1,5 σεζόν στους Τίμπεργουλβς, το τετράμηνο στους Σέλτικς, το 20ήμερο στους Σπερς και το τετράμηνο στους Τζαζ.

Στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του στις ΗΠΑ είχε 12.9 πόντους και 7.3 ριμπάουντ με τους Λύκους της Μινεσότα, παίζοντας κατά μέσο όρο 29.4 λεπτά συμμετοχής σε 14 αγώνες. Συνολικά μετρά 5.4 πόντους και 3.4 ριμπάουντ.

Είτε ως Ερνανγκόμεθ είτε ως ο Κρους ποτέ του δεν άφησε τις νέες ευκαιρίες να περάσουν και δεν θα το έκανε ούτε τώρα.

TAGS NBA ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ