NBA

NBA: Οι Πίστονς έστειλαν τον Τζεράμι Γκραντ στους Μπλέιζερς

Detroit Pistons forward Jerami Grant plays during the first half of an NBA basketball game, Sunday, March 13, 2022, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Detroit Pistons forward Jerami Grant plays during the first half of an NBA basketball game, Sunday, March 13, 2022, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) Ⓒ 2022 CARLOS OSORIO / ASSOCIATED PRESS

Τα πάρε-δώσε των ομάδων του ΝΒΑ ενόψει του Draft ξεκίνησαν και οι Πίστονς έδωσαν τον Τζεράμι Γκραντ στους Μπλέιζερς με αντάλλαγμα ένα draft pick στον πρώτο γύρο του 2025.

Στο Πόρτλαντ και στους Μπλέιζερς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Τζεράμι Γραντ, με τους Πίστονς να τον ανταλλάσσουν ενόψει του draft παίρνοντας ένα draft pick στον πρώτο γύρο του 2025, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόβσκι.

Οι δύο ομάδες επιπλέον έκαναν αλλαγή στην σειρά που διαλέγουν στον δεύτερο γύρο του φετινού NBA Draft με τους Πίστονς να διαλέγουν στο Νο36 και τους Μπλέιζερς στο Νο46. Επιπλέον οι Πίστονς πήραν ένα draft pick για τον δεύτερο γύρο του 2025 καθώς επίσης και ένα για τον δεύτερο γύρο του 2026.

Πλέον με την συγκεκριμένη κίνηση οι Πίστονς έχουν... περιθώριο 43 εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία θα μπορούν να αξιοποιήσουν ενόψει της free agency που αρχίζει στις 30 Ιουνίου. Άλλωστε το συμβόλαιο του Γκραντ στους Πίστονς έληγε την φετινή σεζόν, με την ομάδα του Ντιτρόιτ να μην είναι διατεθημένη να του δώσει τον ρόλο που ήθελε.

TAGS NBA ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ