NBA

NBA: Οι Πέισερς ρίχνουν ματιές στον Ράσελ Γουέσμπρουκ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Με τους Λέικερς να βρίσκονται σε αδιέξοδο σχετικά με το τι θα κάνουν με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Πέισερς ίσως τους βγάλουν από την δύσκολη θέση, προτείνοντας ένα πακέτο γύρω από τους Μάλκολμ Μπρόγκντον και Μπάντι Χιλντ.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν ταίριαξε ποτέ στους φετινούς Λέικερς. Έχοντας όμως ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο έναντι 47 εκατ. δολαρίων, είναι δύσκολο να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή. Ενδεχομένως ωστόσο οι Πέισερς να μπορούν να τους βοηθήσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Athletic", η Ιντιάνα ρίχνει ματιές προς τον Γουέστμπρουκ και εξετάζει το σενάριο να προτείνει ένα πακέτο γύρω από τους Μάλκολμ Μπρόγκντον (που θα είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι) και Μπάντι Χιλντ για χάρη του βετεράνου γκαρντ.

Το συγκεκριμένο σενάριο βέβαια φαίνεται να έχει κάποια κενά, με το βασικότερο ότι οι Πέισερς έχουν ήδη στην ίδια θέση με τον Γουέστμπρουκ τον παίκτη που θέλουν να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος. Ο λόγος για τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος είχε μία εξαιρετική σεζόν και είναι ένας παίκτης που είναι καλύτερος με την μπάλα στα χέρια.

Όπως και να έχει, μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και είναι δεδομένο ότι τα σενάρια θα ανάψουν όσο περνάει ο καιρός. Προς το παρόν, οι Λέικερς και ο Γουέστμπρουκ πρέπει απλώς να κάνουν... υπομονή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ