NBA

NBA: Οι Πέισερς απέκτησαν τον Τόπιν με ανταλλαγή από τους Νικς

NBA: Οι Πέισερς απέκτησαν τον Τόπιν με ανταλλαγή από τους Νικς
2022 AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Κίνηση με το βλέμμα στο παρόν και το μέλλον από τους Πέισερς, που αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία στον Όμπι Τόπιν και τον απέκτησαν με ανταλλαγή από τους Νικς για χάρη δύο μελλοντικών ντραφτ πικ δεύτερου γύρου.

Οι Πέισερς γλυκοκοιτούσαν εδώ και καιρό τον Όμπι Τόπιν. Οι Νικς έψαχναν εδώ και καιρό ευκαιρία να τον... ξεφορτωθούν, αφού δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρόλο πίσω από τον Τζούλιους Ραντλ. Το timing ήταν λοιπόν ιδανικό και για τις δύο ομάδες, που συμφώνησαν σε μία ανταλλαγή.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, η Ιντιάνα έστειλε στους Νεούορκέζους δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου για χάρη του ταλαντούχου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να γίνει άμεσα μέλος του ροτέισον των Πέισερς, ενώ θα παλέψει ακόμα και για μία θέση στην βασική πεντάδα.

Ο Τόπιν επιλέχθηκε στο Νο8 του NBA Draft 2020 από τους Νικς, ωστόσο δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον θόρυβο που υπήρχε για αυτόν όταν αγωνιζόταν στο κολέγιο. Την σεζόν 2022/23 είχε 7.4 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 34.4% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής (67 αγώνες - 5 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ