NBA

NBA: Οι Νετς μιλούν με την μισή λίγκα για τον Ίρβινγκ, στο παιχνίδι και οι Κλίπερς

Ο Καϊρί Ίρβινγκ στον αγώνα των Νετς με τους Τζαζ
Ο Καϊρί Ίρβινγκ στον αγώνα των Νετς με τους Τζαζ AP PHOTO/RICK BOWMER

Με τον Καϊρί Ίρβινγκ να έχει ζητήσει ανταλλαγή, οι Νετς βρίσκονται πλέον σε συζητήσεις το... μισό NBA, με τους Κλίπερς να προστίθενται στην λίστα των ενδιαφερόμενων.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έκανε πάλι τα... δικά του και ζήτησε ανταλλαγή με τους Νετς. Παρά την αυτοκαταστροφική του φύση, το ταλέντο του εξακολουθεί να τον κάνει περιζήτητο στο NBA. Και το Μπρούκλιν σκοπεύει να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ρεύμα που δημιουργήθηκε, παίρνοντας το μέγιστο σε μία ανταλλαγή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις ΗΠΑ, το Μπρούκλιν βρίσκεται σε συζητήσεις με το... μισό NBA για χάρη του All Star γκαρντ. Μετά λοιπόν το δεδομένο ενδιαφέρον των Λέικερς, των Σανς, των Μάβερικς, και των Χιτ, διέρρευσε ότι στην λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων προστέθηκε και αυτή των Κλίπερς, που βρίσκεται στην αναζήτηση ενός πόιντ γκαρντ.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστό τι σκοπεύει να προσφέρει η ομάδα του Λ.Α για χάρη του Ίρβινγκ, που θέλει να τον παντρέψει τον εκκεντρικό σταρ με τους Κουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ. Είναι ωστόσο σίγουρο ότι οι Νετς θα ζητήσουν τουλάχιστον έναν παίκτη κλάσης και έναν νεαρό παίκτη για να κλείσουν κάποιο πιθανό deal.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι οι μέρες του Ίρβινγκ στο Μπρούκλιν φτάνουν - επιτέλους - στο τέλος τους και μένει μόνο να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος ταχυδρομικός του κώδικας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ