ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Οι Νετς απέκτησαν τον Γουατανάμπε

Toronto Raptors forward Yuta Watanabe (18) in the first half of an NBA basketball game Saturday, March 12, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Toronto Raptors forward Yuta Watanabe (18) in the first half of an NBA basketball game Saturday, March 12, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) 2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Στην προσθήκη του Γιαπωνέζου φόργουορντ, Γιούτα Γουατανάμπε προχώρησαν οι Νετς, με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του να μην γίνονται γνωστές.

Συμπαίκτης του Κέβιν Ντουράντ στο Μπρούκλιν θα είναι από τη νέα σεζόν ο Γιούτα Γουατανάμπε, με τους Νετς να υπογράφουν τον Γιαπωνέζο, πρώην φόργουορντ των Ράπτορς.

Ο Γουατανάμπε κυκλοφορούσε στην αγορά ως free agent, με τους Νετς να τον προσθέτουν στο ρόστερ προκειμένου να αποτελέσει μία back up επιλογή στον πάγκο του Στιβ Νας. Στον Καναδά με τους Ράπτορς έμεινε για μία διετία, από το 2020 έως το 2022 σημειώνοντας μέσο όρο 3.8 πόντους με 40.9% αποτελεσματικότητα στο σουτ και 35.2% στο τρίποντο.

Μόνο την σεζόν 2021/22 ο Γουατανάμπε είχε μέσο όρο 4.3 πόντους με 2.4 ριμπάουντ σε περίπου 11 αγωνιστικά λεπτά ανά ματς. Επιπλέον αγωνίστηκε και στην G-League με την θυγατρική ομάδα των Ράπτορς εκεί όπου ξεκίνησε βασικός σε 55 ματς.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ