NBA

NBA: Οι Μπουλς μπήκαν στο παιχνίδι για την απόκτηση του Λίλαρντ, στο τραπέζι το όνομα του ΛαΒίν

NBA: Οι Μπουλς μπήκαν στο παιχνίδι για την απόκτηση του Λίλαρντ, στο τραπέζι το όνομα του ΛαΒίν
AP PHOTO/KEVIN KOLCZYNSKI

Νέος ενδιαφερόμενος για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, με τους Μπουλς να φέρονται να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τους Μπλέιζερς, παρά την δεδομένη επιθυμία του All Star γκαρντ να πάει στους Χιτ, ρίχνοντας το όνομα του Ζακ ΛαΒίν στην συζήτηση.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ παραμένει - προς το παρόν - παίκτης των Μπλέιζερς. Οι Χιτ μοιάζουν ώρες-ώρες ως ο μοναδικός πιθανός προορισμός, κυρίως επειδή αυτό θέλει ο παίκτης. Ξαφνικά όμως στην συζήτηση μπήκαν οι Μπουλς.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, το Σικάγο έχει επικοινωνήσει με τους Μπλέιζερς, ψάχνοντας τρόπο για να αποκτήσει τον All Star γκαρντ. Μάλιστα, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Ζακ ΛαΒίν, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι αυτός θα καταλήξει στο Πόρτλαντ. Ο λόγος; Μπορεί στο τέλος η προοπτική των Μπουλς να είναι να αποκτήσουν μέσω τριπλής ανταλλαγής τον Λίλαρντ, με τους Μπλέιζερς να παίρνουν τα ανταλλάγματα που θέλουν (ντραφτ πικ και νεαρούς παίκτες) από τρίτη ομάδα.

Προς το παρόν εξακολουθεί πάντως να υπάρχει στασιμότητα στο θέμα. Είναι δεδομένο ωστόσο ότι οι Μπουλς ψάχνονται για να κάνουν κάποιο "μπαμ", με αρκετούς να θεωρούν ότι δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση παρά το γεγονός ότι ο Λίλαρντ δεν φαίνεται ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ