NBA

NBA: Οι Μπακς έχουν περιορίσει σε τρεις τους υποψήφιους προπονητές

NBA: Οι Μπακς έχουν περιορίσει σε τρεις τους υποψήφιους προπονητές
AP PHOTO/JAE C. HONG

Τρεις εκλεκτοί για μία θέση. Οι Μπακς συνεχίζουν να αναζητούν τον άνθρωπο που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ και τρεις είναι πλέον οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του head coach στο Μιλγουόκι.

Η αναζήτηση του ιδανικού προπονητή συνεχίζεται από τους Μιλγουόκι Μπακς, που μετά από μία πενταετία συνεργασίας με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, αποφάσισαν να αλλάξουν γραμμή πλεύσης.

Πλέον, όπως αναφέρει ο έγκυρος Έντριεν Βοϊναρόφσκι, οι βασικοί υποψήφιοι είναι τρεις. Ο πρώτος είναι ο Νικ Νερς, που αποχώρησε πρόσφατα από τους Τορόντο Ράπτορς, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα του NBA το 2019. Το όνομα του 55χρονου παίζει βέβαια δυνατά και στις λίστες των υποψηφίων για τον πάγκο των Σίξερς και των Σανς, που χώρισαν τους δρόμους τους με τους Ντοκ Ρίβερς και Μόντι Γουίλιαμς αντίστοιχα.

Ο δεύτερος είναι ο Κένι Άτκισον, βοηθός του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και ο τρίτος είναι ο βοηθός των Ράπτορς, Άντριαν Γκρίφιν. Να σημειώσουμε δε ότι ο τελευταίος είχε υπάρξει μέλος του προπονητικού επιτελείου των ελαφιών τη διετία 2008-10.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ