NBA

NBA: Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους στο Game 7 με τους Σέλτικς

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζέισον Τέιτουμ
Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζέισον Τέιτουμ © 2022 MORRY GASH/AP IMAGES

Μετά από χιλιάδες αγώνες σε πέντε δεκαετίες στο NBA, οι Μπακς έγραψαν στο Game 7 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής με αντίπαλο τους Μπόστον Σέλτικς τη χειρότερη επίδοση της ιστορίας τους.

Όσα κι αν ειπωθούν για την σειρά, όσοι αριθμοί κι αν αναλυθούν για τους επτά αγώνες με τους Σέλτικς, οι Μπακς έχασαν στο Game 7 από την Βοστώνη εξαιτίας της αναποτελεσματικότητάς τους από την περιφέρεια. Με 4/33 τρίποντα, με τους περιφερειακούς να έχουν 0/18 και με τους γηπεδούχους να κλείνουν το ματς με 22/55, η βαριά ήττα δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Αυτά τα 4/33 συνιστούν την χειρότερη επίδοση στην ιστορία του οργανισμού στο NBA. Το 12.1% είναι το χειρότερο ποσοστό με το οποίο έχουν κλείσει αγώνα (minimum 25 προσπάθειες πίσω από τα 7μ.25), καθώς διέλυσε τα 4/28 που είχαν στις 14 Ιανουαρίου του 2018 σε εκτός έδρας αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ. Δεν μιλάμε για χειρότερη επίδοση στην ιστορία των Μπακς σε αναμέτρηση των playoffs, αλλά σε παιχνίδι τους γενικότερα, σε playoffs και regular season.

Τα 53 περισσότερα τρίποντα που έβαλαν οι Μπόστον Σέλτικς στη σειρά είναι επίσης η μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία του NBA, καθώς έσπασε τα +46 που είχαν οι Σανς απέναντι στους Κλίπερς στους ημιτελικούς της Δύσης το... μακρινό 2006.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ