NBA

NBA: Οι Μάβερικς απέσυραν την φανέλα του Ντιρκ Νοβίτσκι

Ο Ντιρκ Νοβιτσκι δίνει ομιλία στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του
Ο Ντιρκ Νοβιτσκι δίνει ομιλία στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του Ⓒ 2021 LM OTERO/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία υπέροχη τελετή με αρκετές όμορφες στιγμές, οι Μάβερικς απέσυραν μετά τον αγώνα με τους Γουόριορς και επίσημα την φανέλα του Ντιρκ Νοβίτσκι, του καλύτερους παίκτη στην ιστορία του οργανισμού.

Η φανέλα του Ντιρκ Νοβίτσκι, του ανθρώπου που άλλαξε την ιστορία των Μάβερικς, βρίσκεται και επίσημα πλέον στον ουρανό του "American Airlines Center" στο Ντάλας. Φρόντισαν οι Μάβερικς για αυτό, χαρίζοντάς του μία υπέροχη τελετή μετά το τέλος του αγώνα με τους Γουόριορς (νίκη με 99-82 για το Ντάλας).

Μέσα σε καταπληκτική ατμόσφαιρα, με παρόντες πολλούς πρώην συμπαίκτες του - συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2011 - ο Νοβίτσκι είδε τον Ιδιοκτήτη των Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, να αποκαλύπτει την μικρογραφία του αγάλματος του Γερμανού που θα κοσμεί τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου και άκουσε τον (άλλοτε συμπαίκτη του και νυν προπονητή του Ντάλας) Τζέισον Κιντ να του προσφέρει 10ημερο συμβόλαιο.

Στο τέλος, ο Γερμανός πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τους πάντες. Από τους πρώην συμπαίκτες του και τον Κούμπαν, μέχρι την οικογένειά του και τους φίλους των Μάβερικς. Στο τέλος, μαζί με τα παιδιά του, πάτησε το κουμπί και είδε την φανέλα του - βασικά ένα μπάνερ με το Νο41 - να ανεβαίνει στον ουρανό του "American Airlines Center", περνώντας και επίσημα στην ιστορία.

Δείτε το VIDEO με την ανέγερση του μπάνερ του Νοβίτσκι:

Δείτε το VIDEO με την αποκάλυψη της μικρογραφίας του αγάλματος του Νοβίτσκι από τον Μαρκ Κούμπαν:

Παρακολουθείστε την ομιλία του Νοβιτσκι και την στιγμή της απόσυρσης της φανέλας του:

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ