NBA

NBA: Οι Λέικερς θέλουν να σκάσουν την βόμβα με τον Τρέι Γιανγκ το καλοκαίρι

Ο Τρέι Γιανγκ
Ο Τρέι Γιανγκ Ⓒ 2023 MATTHEW HINTON/ ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς φέρονται έτοιμοι να κάνουν θόρυβο το καλοκαίρι, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το Λ.Α έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Τρέι Γιανγκ μέσω ανταλλαγής.

Εδώ και μήνες οι Λέικερς έχουν συνδεθεί με τον Ντεζούντε Μάρεϊ. Όπως φαίνεται όμως, το Λ.Α κοιτάζει πράγματι γκαρντ από την Ατλάντα, αλλά πάει για... μεγαλύτερο ψάρι: Τον Τρέι Γιανγκ!

Αυτό υποστήριξε δημοσιογράφος του "Athletic" απαντώντας σε ερωτήσεις του κόσμου, αναφέροντας ότι έχει επιβεβαιώσει από αρκετές πηγές ότι οι Λέικερς θα παλέψουν για το μεγάλο κόλπο με τον All Star γκαρντ, ώστε να τον βάλουν στο πλευρό των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

Όπως γίνεται σαφές, για να ολοκληρωθεί μία τέτοια κίνηση θα πρέπει οι Λέικερς να παραχωρήσουν μεταξύ άλλων και τον Όστιν Ριβς, κάτι που μέχρι πρόσφατα είχαν αποκλείσει σε κάθε συζήτηση που είχαν κάνει. Όταν όμως μπαίνει στην κουβέντα το όνομα του Γιανγκ, είναι λογικό να αρθούν οι όποιες επιφυλάξεις.

Την φετινή σεζόν ο Γιανγκ - ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός δράσης με τραυματισμό στο χέρι - έχει 26.4 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 10.8 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 37.1% στα τρίποντα σε 37 λεπτά συμμετοχής, με μία πιθανή προσθήκη του να αναμένεται να απελευθερώσει τον ΛεΜπρόν από το "βάρος" της δημιουργίας για τους Λέικερς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ