NBA

NBA: Οι Κλίβελαντ Κάβαλιερς κατέκτησαν το Summer League

during the first half of a NBA summer league championship basketball game Monday, July 17, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
during the first half of a NBA summer league championship basketball game Monday, July 17, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) 2023 JOHN LOCHER ASSOCIATED PRESS

Οι Κλίβελαντ Κάβαλιερς κατέκτησαν το φετινό Summer League του NBA στο Λας Βέγκας, καθώς επικράτησαν των Χιούστον Ρόκετς στο παιχνίδι του τίτλου με 99-78.

Το NBA Summer League του Λας Βέγκας ολοκληρώθηκε και βρήκε νικητές της διοργάνωσης τους Κάβαλιερς. Η ομάδα από το Κλίβελαντ, επικράτησε με άνεση των Χιούστον Ρόκετς με 99-78 στον τελικό και κατέκτησε τον τίτλο.

Οι Καβαλίερς ήταν κυρίαρχοι στο ματς από την πρώτη περίοδο και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στους αντιπάλους τους να αμφισβητήσουν το προβάδισμά τους.

Ο Αϊζάια Μόμπλεϊ, ήταν ο κορυφαίος των νικητών, σημειώνοντας double-double, καθώς σκόραρε 28 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ σε μία γεμάτη εμφάνιση. Στον τομέα του σκοραρίσματος ακολούθησε ο Σαμ Μέριλ, ο οποίος φόρτωσε το καλάθι των Ρόκετς με 27.

TAGS NBA ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ