NBA

NBA: Οι γιοι των Σκότι Πίπεν και Ρον Χάρπερ βρήκαν two-way συμβόλαια, στο Summer League ο γιος του Σακίλ Ο'Νιλ

Ο Σκότι Πίπεν με την φανέλα των Μπουλς
Ο Σκότι Πίπεν με την φανέλα των Μπουλς Ⓒ 1993 RON FREHM/ ASSOCIATED PRESS

Οι... αναμνήσεις ξαναγύρισαν στο NBA την ημέρα του NBA Draft 2022, αφού μπορεί οι γιοι των Σκότι Πίπεν, Ρον Χάρπερ και Σακίλ Ο'Νιλ να μην επιλέχθηκαν, ωστόσο κατάφεραν - ο καθένα με τον τρόπο του - να κερδίσει την ευκαιρία του ενόψει της σεζόν 2022/23.

Το NBA Draft 2022 είχε ενδιαφέρον, με τον Πάολο Μπανκέρο του Ντιουκ να επιλέγεται στο Νο1 από τους Μάτζικ, ενώ συνολικά 11 ξένοι παίκτες άκουσαν το όνομά τους (ως ξένοι, βασικά international, ορίζονται όσοι αγωνίστηκαν εκτός ΗΠΑ την σεζόν του NBA Draft).

Παρόλα αυτά, υπήρχαν τρεις παίκτες θρύλων του NBA που δεν ήταν ανάμεσα στους 58 που επιλέχθηκαν. Ο λόγος για τους Σαρίφ Ο'Νιλ (2.08 μέτρα, 22 χρονών, σέντερ- γιος του Σακίλ Ο'Νιλ), Σκότι Πίπεν τζούνιορ (1.91 μέτρα, 22 χρονών, γκαρντ - γιος του Σκότι Πίπεν) και Ρον Χάρπερ τζούνιορ (1.98 μέτρα, 22 χρονών, γκαρντ/φόργουορντ - γιος του Ρον Χάρπερ), οι οποίοι δεν άκουσαν το όνομά τους στην σχετική διαδικασία. Παρόλα αυτά, ο καθένας με τον τρόπο του βρήκε μία ευκαιρία.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, ο Σκότι Πίπεν τζούνιορ υπέγραψε two-way συμβόλαιο με τους Λέικερς, ο Ρον Χάρπερ τζούνιορ υπέγραψε two-way συμβόλαιο με τους Ράπτορς και ο Σαρίφ Ο'Νιλ συμφώνησε να αγωνιστεί με τους Λέικερς στο Summer League του Λας Βέγκας.

Στο NBA λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τα... γονίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που τελικά οι τρεις γιοι πρώην παικτών της λίγκας - παικτών που έχουν πρωταγωνιστήσει για την ακρίβεια - θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ