NBA

NBA: Ο Βεζένκοβ δεν θα αγωνιστεί στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Κινγκς

NBA: Ο Βεζένκοβ δεν θα αγωνιστεί στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Κινγκς
GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Χωρίς τον Σάσα Βεζένκοβ θα παραταχθούν οι Κινγκς στο Summer League του Λας Βέγκας (7-17 Ιουλίου), αφού δεν θεώρησαν αναγκαίο να τον βάλουν σε αυτή την διαδικασία.

Ο Σάσα Βεζένκοβ θα είναι ρούκι την σεζόν 2023/24. Οι ρούκι του NBA συνήθως παίζουν στο Summer League του Λας Βέγκας. Ο Βούλγαρος φόργουορντ όμως δεν είναι ο... κλασικός ρούκι. Και για αυτό δεν θα συμμετάσχει με το Σακραμέντο στο τουρνουά.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Λιουκ Λουκς, προπονητής των Κινγκς στην ομάδα που θα παρατάξουν στο Summer League, αναφέροντας ότι τόσο ο MVP της φετινής EuroLeague, όσο και ο Κίγκαν Μάρι (που σημείωσε 41 πόντους υπό το βλέμμα του Βεζένκοβ κόντρα στους Χιτ στο Summer League της Καλιφόρνια) δεν θα αγωνιστούν στο Summer League του Λας Βέγκας.

Το γεγονός ότι η σεζόν 2022/23 τελείωσε για τον Βεζένκοβ πριν από 3 εβδομάδες είναι πιθανό να έπαιξε ρόλο στην απόφαση των Κινγκς, που κατάλαβαν ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει ανάγκη από ξεκούραση για να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βεζένκοβ βρίσκεται από χθες (5/7) στο Σακραμέντο και είχε την ευκαιρία να μιλήσει μεταξύ άλλων με τον GM των Κινγκς, τον προπονητή του, Μάικ Μπράουν και αρκετό κόσμο ακόμα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ