NBA

NBA: Ο Τζρου Χόλιντεϊ κέρδισε 306.000 δολάρια σε 8 δευτερόλεπτα

NBA: Ο Τζρου Χόλιντεϊ κέρδισε 306.000 δολάρια σε 8 δευτερόλεπτα
2021 AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Οι βασικοί των Μπακς ήταν όλοι εκτός δράσης, όμως ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν βασικός στο Κλίβελαντ. Για οκτώ δευτερόλεπτα. Είχε σκοπό και τον πέτυχε στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Καβαλίερς.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Με τους Γκρέισον Άλεν, Κρις Μίντλετον, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μπόμπι Πόρτις, Σερτζ Ιμπάκα, Μπρουκ Λόπεζ να μένουν εκτός αγώνα, ο Τζρου Χόλιντεϊ χαρακτηρίστηκε ενεργός από τους Μπακς στο εκτός έδρας ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Μόνο που η πραγματικότητα αποδείχθηκε κάπως... ιδιαίτερη.

Ο πόιντ γκαρντ της ομάδας του Μιλγουόκι ήταν μεν πενταδάτος στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, έκανε ωστόσο φάουλ στα 8 δευτερόλεπτα μετά από το τζάμπολ και αμέσως αποσύρθηκε στον πάγκο από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ. Βλέπετε, ο Χόλιντεϊ είχε βάλει όρο στο συμβόλαιό του πως αν πιάσει τα 67 ματς στην κανονική περίοδο θα λάβει μπόνους 306.000 δολαρίων. Και το ματς στο Κλίβελαντ ήταν το 67ο φετινό του!

Ο Χόλιντεϊ δεν νοιάστηκε για τα στατιστικά του, πριν από αυτό το ματς είχε 18.6 πόντους (54.7% στο δίποντο, 41.1% στο τρίποντο, 76.1% στις βολές), 4.6 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.8 λάθη ανά 33.4 λεπτά.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ