NBA

NBA: Ο Τζον Στόκτον υποστηρίζει ότι τουλάχιστον 1.000 επαγγελματίες αθλητές πέθαναν από το εμβόλιο του κορονοϊού

Ο Τζον Στόκτον σε αγώνα του Γκονζάγκα το 2016
Ο Τζον Στόκτον σε αγώνα του Γκονζάγκα το 2016 Ⓒ 2016 YOUNG KWAK, FILE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζον Στόκτον συνεχίζει τον αντιεμβολιαστικό του αγώνα, δηλώνοντας σε συνέντευξή του ότι έπειτα από έρευνα ανακάλυψε ότι σχεδόν 1.000 επαγγελματίες αθλητές - και ίσως περισσότεροι - έχουν πεθάνει επειδή έκαναν το εμβόλιο του κορονοϊού.

Εδώ και χρόνια ο Τζον Στόκτον έχει στρέψει πάνω του τα βλέματα επειδή είναι μέλος του αντιεμβολιαστικού κινήματος για τον κορονοϊό και πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας. Όπως αποδεικνύεται, δεν έχει σκοπό να σταματήσει.

Ο Hall of Famer γκαρντ - και μεταξύ άλλων πρώτος πασέρ και "κλέφτης" στην ιστορία του NBA - παραχώρησε συνέντευξη και με την κουβέντα να πηγαίνει σε παλαιότερη δήλωσή του ότι πάνω από 100 επαγγελματίες αθλητές έχουν πεθάνει επειδή υποβλήθηκαν στο εμβόλιο του κορονοϊού, υποστήριξε ότι αυτός ο αριθμός πλέον είναι πολύ μικρός.

"Νομίζω πως πλέον είναι καταγεγραμμένο ότι είναι κοντά στους 150 και σίγουρα πάνω από 100 επαγγελαματίες παίκτες, στην καλύτερή τους ηλικία, που πέθαναν ενώ είχαν εμβολιαστεί, στο γήπεδο" υποστήριξε αρχικά ο Στόκτον, πριν προσθέσει:

"Νόμιζα ότι είναι κοντά στους 300 όταν είχα υποστηρίξει ότι είναι 100 σε εκείνη την συνέντευξη. Είχα πάνω από 300 ονόματα, οπότε ένιωσα σίγουρος όταν έλεγα ότι είναι 150. Πολλοί αμφισβητούσαν αυτά που έλεγα, αλλά είχα αποδείξεις, χαρτιά με ονόματα. Είχα φωτογραφίες. Είναι πολύ περισσότεροι πλέον. Θα έλεγα ότι είναι πάνω από 1.000. Δεν λέω ότι είναι 1.000, αλλά σίγουρα είναι μεγάλος ο αριθμός".

Με την συνέντευξη να προχωράει, ο Στόκτον ρωτήθηκε από πού προκύπτουν αυτοί οι αριθμοί και υποστήριξε ότι είχε πηγές που αποδείκνυαν τα λεγόμενά του, αλλά δεν κλήθηκε να τις παρουσιάσει. Όπως και να έχει πάντως, είναι σίγουρο ότι συνεχίζει τον αντιεμβολιαστικό του αγώνα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ