NBA

NBA: Ο Τζο Ντούμαρς είναι ο νέος εκτελεστικός αντιπρόεδρος

2013 AP Photo/Carlos Osorio

Ο δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ και Hall of Famer, Τζο Ντούμαρς είναι ο νέος εκτελεστικός αντιπρόεδρος και Head of Basketball Operations, όπως ανακοίνωσε η λίγκα.

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (2/5) πως νέος εκτελεστικός αντιπρόεδρος και Head of Basketball Operations της λίγκας αναλαμβάνει ο Hall of Famer, Τζο Ντούμαρς. Ο παλαίμαχος γκαρντ και δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τη φανέλα των Πίστονς, άφησε τον ρόλο του Chief Strategy Officer που είχε έως τώρα και πλέον αναλαμβάνει νευραλγικό ρόλο στη λειτουργία της λίγκας.

Ο Ντούμαρς θα είναι υπεύθυνος για ό,τι έχει να κάνει με την σωστή λειτουργία της λίγκας, τους κανόνες και τα ζητήματα στη διεξαγωγή των αγώνων. Ο Ντούμαρς υπήρξε παίκτης των Πίστονς από το 1985-1999 και υπηρέτησε την ομάδα του Ντιτρόιτ σε όλη την μπασκετική του καριέρα, ενώ συνολικά μετράει πάνω από 35 χρόνια στη λίγκα.

“Η ζωή μου είναι γύρω από το ΝΒΑ για σχεδόν 40 χρόνια, κάτι που μου δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσω την λίγκα με ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου και να συνεργαστώ με τις 30 ομάδες προκειμένου να πλάσουμε το μέλλον της λίγκας και να βοηθήσουμε το άθλημα να εξελιχθεί”, δήλωσε ο Ντούμαρς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ