NBA

NBA, ο Τζίμι Μπάτλερ κάλεσε τον Νειμάρ στους τελικούς: "Το καλό που σου θέλω, να έρθεις"

Ο Τζίμι Μπάτλερ σε αγώνα των Χιτ με τους Σέλτικς
Ο Τζίμι Μπάτλερ σε αγώνα των Χιτ με τους Σέλτικς Ⓒ 2023 CHARLES KRUPA/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζίμι Μπάτλερ ζήτησε δημόσια από τον - φίλο του - Νειμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν να βρεθεί στο πλευρό των Χιτ στους τελικούς του NBA κόντρα στους Νάγκετς, αφού τον θέλει στο πλευρό του.

Ο περισσότερος κόσμος δεν το ξέρει, αλλά ο Τζίμι Μπάτλερ είναι φίλος με τον Νεϊμάρ. Αν κάποιος δεν το ήξερε πάντως, σίγουρα τώρα το έμαθε, αφού ο φόργουορντ των Χιτ ζήτησε από τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να βρεθεί στους τελικούς του NBA κόντρα στους Νάγκετς.

Ο Μπάτλερ ενημερώθηκε στην συνέντευξη Τύπου του Μαϊάμι ότι ο Νεϊμάρ του ευχήθηκε "καλή τύχη" και ρωτήθηκε αν θα τον ήθελε στο πλευρό του, με την απάντησή του να μην σηκώνει παρερμηνείες: "Το καλό που του θέλω να είναι είναι εκεί. Νέι (σ.σ παρατσούκλι του Νεϊμάρ), ξέρω ότι με βλέπεις από κάπου, το καλό που σου θέλω να έρθεις"!

Ακολούθως ο Μπάτλερ τόνισε: "Είναι φίλος μου. Μέρος της ρουτίνας μου τις μέρες των αγώνων είναι να παρακολουθώ highlights από διάφορα αθλήματα, με τύπους που με εμπνέουν να είμαι σπουδαίους. Είναι ένας από αυτούς. Πιθανότατα έχω δει τα highlights του περισσότερες φορές από όσο πρέπει".

Κλείνοντας, ο σταρ των Χιτ πρόσθεσε: "Ο Ζβέρεβ, ο Αλκαράθ και η Σερένα Γουίλιαμς στο τένις είναι αθλητές που παρακολουθώ. Λατρεύω να παρακολουθώ κάποιον σπουδαίο, σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς ο Νεϊμάρ είναι φίλος μου, οπότε τον προσέχω περισσότερο. Με αυτόν στην γωνιά μου θα είμαι μία χαρά".

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζίμι Μπάτλερ είχε υποσχεθεί εισιτήρια για τους τελικούς στην τενίστρια Κόκο Γκοφ από τον... Απρίλιο, δείγμα τις αυτοπεποίθησής του, αλλά μίας ακόμα απόδειξης ότι έχει φίλους σε όλα τα αθλήματα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ