NBA

NBA: Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν περνάει καλά στους Μπρούκλιν Νετς

NBA: Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν περνάει καλά στους Μπρούκλιν Νετς
2021 JAE C. HONG/AP PHOTO

Οι ήττες, οι τραυματισμοί, τα πισωγυρίσματα και η part-time παρουσία του Καϊρί Ίρβινγκ έχουν προκαλέσει αναστάτωση στον Τζέιμς Χάρντεν, που πλέον την εκφράζει και δημόσια.

Η πορεία τους στη φετινή σεζόν, δεν είναι και τόσο λαμπερή. Δεν είναι όμως και τόσο κακή. Οι Νετς βρίσκονται στο 29-18 και σε ένα group έξι ομάδων από το 30-17 έως το 28-19, έχουν χάσει τον Κέβιν Ντουράντ με τραυματισμό, έχουν τον Καϊρί Ίρβινγκ μόνο στους εκτός έδρας αγώνες καθώς παραμένει και θα παραμείνει ανεμβολίαστος, παρόλα αυτά, ο Τζέιμς Χάρντεν παραδέχεται ότι δεν περνάει καλά στο Μπρούκλιν.

Δημοσιεύματα που θέλουν τον Μούσια έτοιμο να φτιάξει τις βαλίτσες του για άλλη πολιτεία έχουν προκαλέσει αρκετή φασαρία τις τελευταίες ημέρες, με τον ίδιο να εξηγεί ότι αισθάνεται απογοητευμένος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. "Ακούστε, δεν ξέρω τι λένε οι φήμες. Φυσικά είμαι απογοητευμένος γιατί δεν είμαστε υγιείς, δεν έχουμε δείξει συνέπεια για μία σειρά από λόγους, εξαιτίας του κορονοϊού, εξαιτίας τραυματισμών. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι γιατί θα έπρεπε να πηγαίνουμε προς τα εμπρός. Δεν μιλάω σε κανέναν, έχω ατζέντη, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είμαι απογοητευμένος επειδή θέλω να κερδίζω" ήταν τα λόγια του μετά από την εντός έδρας ήττα από τους Λέικερς.

Σε 41 αγώνες, ο Χάρντεν έχει 22.7 πόντους (48.2% στο δίποντο, 33.8% στο τρίποντο, 86.7% στις βολές), 8 ριμπάουντ, 10.1 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 37 λεπτά. Τα 6.7 καλάθια που έχει ανά αγώνα συνιστούν την χειρότερη επίδοσή του μετά από τις τρεις πρώτες σεζόν του στο ΝΒΑ, στις οποίες είχε τον ρόλο του έκτου παίκτη. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τους Σίξερς, που ονειρεύονται να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, μετά από το τέλος της περιόδου, προσφέροντας τον Μπεν Σίμονς στους Μπρούκλιν Νετς. Το συμβόλαιό του μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, αν κάνει χρήση option και αφήσει 47.366.760 δολάρια για ένα νέο deal.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ