NBA

NBA: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε στην είσοδό του στο παρκέ και δέχθηκε τεχνική ποινή για θέατρο 9 δευτερόλεπτα αργότερα

NBA: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε στην είσοδό του στο παρκέ και δέχθηκε τεχνική ποινή για θέατρο 9 δευτερόλεπτα αργότερα
PRINTSCREEN

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πρόλαβε σε 9 δευτερόλεπτα να κάνει... πολλά στην νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς, αφού αρχικά αποθεώθηκε στην είσοδό του στο παρκέ, μετά πήγε να κάνει κλέψιμο και τελικά δέχθηκε τεχνική ποινή για θέατρο.

Οι Μπακς έκαναν πάρτι κόντρα στους Σέλτικς, διαλύοντάς τους με 135-109. Το Μιλγουόκι είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και αυτό έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του να αγωνιστούν, μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που μέσα σε 9 δευτερόλεπτα έζησε... πολλά.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι των Μπακς επιφύλασσαν ένα Standing Ovation στον Θανάση όταν μπήκε στο παρκέ, με τον διεθνή φόργουορντ στην συνέχεια να προσπαθεί να πάει για το κλέψιμο πάνω στον Μπρίσετ και στην εξέλιξη της φάσης να χρεώνεται με τεχνική ποινή για flopping (θέατρο). Και όλα αυτά μέσα σε 9 δευτερόλεπτα.

Δείτε το VIDEO:

Για την ιστορία, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τελείωσε τον αγώνα με 6 πόντους με 3/5 δίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 9 λεπτά συμμετοχής.

Ιδού και το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του από το παιχνίδι:

TAGS NBA ΗΠΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ